Tour of Croatia traži volontere!

Objavljeno: 28.03.2016.

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia traži volontere! Obožavaš biciklizam i sanjaš o tome da upoznaš biciklističke zvijezde ili iz prve ruke saznaš sve tajne organizacije kompleksnog sportskog događanja koje se održava u 12 gradova tijekom 6 dana? Onda je ovo prava prilika za tebe!

Ususret ovogodišnjem izdanju utrke Tour of Croatia koje će se održati od 19. do 24. travnja u 6 etapa na trasi dugačkoj više od 1150 kilometara duž Jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske, pozivamo sve zaljubljenike u biciklizam, željne stjecanja novih iskustava i prijateljstava, da se pridruže timu volontera na etapi koja im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja.

Prijave primamo do 25. ožujka, a prijavnicu s detaljnim uputama možete ispuniti ovdje. Ukupno ćemo odabrati 400 volontera (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka, a ovaj će volonterski angažman biti upisan i u njihovu volontersku knjižicu. Osiguravamo vam hranu, piće, majicu TOC 2016, zahvalnicu i nezaboravno iskustvo. Sve informacije o utrci možete naći na www.tourofcroatia.com te na službenoj Facebook stranici.